Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σοκαριστική η εικόνα του Παναθηναϊκού - Έχει αυτοκτονήσει στις μεταγραφές, αλλά...»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι η κατά κράτος ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ είναι ευθύνη όλων, ελπίζοντας πως η καθυστερημένη ενίσχυση θα φέρει τελικά παίκτες έτοιμους για 11άδα

Η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και η αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, με ευθύνη τόσο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και των παικτών, δεν μπορεί και δεν πρέπει να επαναληφθεί όπως σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς έχασαν κατά κράτος από τον ΠΑΟΚ. Με τον Γιοβάνοβιτς προπονητή πάντως ο Παναθηναϊκός κάνει ξανά πρωταθλητισμό, μην το ξεχνάμε. Με Μπόλονι και Πογιάτος ήμασταν στο -30 και στο -40 και μας χλεύαζαν. Να κάνουμε κριτική, αλλά να μην ισοπεδώνουμε. Η ομάδα είναι ακόμα πρώτη, στο τέλος γίνεται το ταμείο. Χθες ήταν μια εφιαλτική βραδιά με ευθύνες όλων. Η εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αποκαρδιωτική, ο τρόπος που έφαγε το δεύτερο γκολ ήταν απαράδεκτος, όπως και το τρίτο. Η εικόνα ήταν σοκαριστική, γιατί αυτός ο Παναθηναϊκός δεν θύμισε σε τίποτα τον Παναθηναϊκό που βλέπαμε επί Γιοβάνοβιτς. Υπήρξε κατάρρευση, τώρα πρέπει οι παίκτες του να δείξουν αν έχουν τα άντερα να κάνουν πρωταθλητισμό. Πρέπει να βάλουν το κεφάλι κάτω, να καταλάβουν που παίζουν και να επιστρέψουν στις νίκες για να μην γκρεμίσουν όλα όσα έκαναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτη η αποβολή του Σένκεφελντ και πως το θέμα (θα) πρέπει να αντιμετωπιστεί εσωτερικά στο «τριφύλλι».

Ενώ ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε «αυτοκτονικό» αυτό που (δεν) έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές, με την απόκτηση κάποιων έτοιμων παικτών, και το έχει πληρώσει με χαμένους βαθμούς.

«Προσπαθεί να πάρει ένα εξτρέμ που δεν είναι ο Αλ Ταμάρι, έναν άλλο παίκτη, που θα έρθει, θα μπει στην 11άδα και θα κάνει την διαφορά. Δεν ξέρω πότε θα έρθει. Για μένα χρειάζεται δύο εξτρέμ, έναν χαφ ακόμα κι έναν στόπερ, αν και δεν βλέπω ότι θα γίνουν όλες αυτές οι κινήσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει αργήσει πολύ, αλλά τουλάχιστον αυτή η καθυστέρηση να βγει σε καλό», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια για τις μεταγραφές των «πράσινων».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x