Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σπόραρ και Ιωαννίδης έχουν 17/32 γκολ του Παναθηναϊκού - Θέλει πιο πολλά από τα χαφ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα λόγω των επιθετικών του και μίλησε για το σαββατιάτικο ματς με τον Βόλο.

Οι επιδόσεις των κεντρικών του Παναθηναϊκού στο σκοράρισμα και όχι των επιθετικών είναι αυτές χρήζουν βελτίωσης, για να αυξηθούν και τα γκολ του, όπως επισήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει γίνει μια μεγάλη κουβέντα από την αρχή της σεζόν για τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού, επειδή κάποιοι θεωρούν ότι το πρόβλημα του είναι στα φορ. Έψαξα και βρήκα ότι ο Παναθηναϊκός έχει βάλει φέτος 32 γκολ. Από αυτά, τα 17 έχουν προέλθει από Σπόραρ και Ιωαννίδη. Δεν μιλάω μόνο για γκολ ή ασίστ, αλλά για γενικότερη εμπλοκή τους σε φάση που έγινε γκολ. Κατά την γνώμη μου έχει πάρει λοιπόν αρκετά και κάθε άλλο παρά το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο σκοράρισμα είναι τα φορ. Έχει να κάνει με τα χαφ του. Ο Παλάσιος έχει πέντε, ούτε λίγα ούτε πολλά, ενώ ο Βέρμπιτς μόνο δύο, από τα εξτρέμ. Αντιθέτως, στα χαφ μόνο ο Τσέριν. Εκεί πρέπει να εστιάσει και το καλοκαίρι, να πάρει περισσότερα γκολ από τα χαφ του. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει σε αυτό ο Κλεϊνχέισλερ, που σουτάρει πολύ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι θέμα Γιοβάνοβιτς το αν θα πάρει τον Μάγκνουσον ή όχι στην αποστολή των «πράσινων» για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως η 11άδα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Βόλο θα έχει από… καμία έως δύο το πολύ αλλαγές.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x