Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Στην τελική ευθεία το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, αναμονή για το ντέρμπι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι τέλος Φεβρουαρίου θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για τον Βοτανικό, ενώ η διεξαγωγή του ντέρμπι θα κριθεί από τα κρούσματα του Ολυμπιακού.

Θέμα… χρόνου είναι πλέον το τι μέλλει γενέσθαι με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, όπως σημείωσε μέσω του «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έχουμε μπει σε μια πραγματική τελική ευθεία για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Ακούγεται αυτό εδώ και 15 χρόνια, αλλά είναι πλέον ξεκάθαρα τα πράγματα. Θα γίνουν γνωστές όλες οι συμβάσεις τις επόμενες 2-3 εβδομάδες και θα έχουμε κάτι οριστικό μετά την Γενική Συνέλευση στα τέλη Φεβρουαρίου, άρα και εξελίξεις, Δεν μπορούμε να προδικάσουμε την απόφαση του κόσμου», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά περιμένει να δει τι θα γίνει με τα κρούσματα του αντιπάλου και αν θα διεξαχθεί ο κυριακάτικος αγώνας.

O Νικολογιάννης αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Σέχου και τις περιπτώσεις νεαρών σε ηλικία παικτών που δυσκολεύονται να «πιάσουν».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x