Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Στο γήπεδο δεν συνέβη τίποτα, εκτός δεν μπορείς να το ελέγξεις»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό δε συνέβη το παραμικρό, θύμισε την ανακοίνωση των φιλοξενούμενων ενώ μίλησε και για το ματς με τον Αστέρα.

Στο πολύ καλό κλίμα που επικράτησε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό εντός Λεωφόρου, με αποτέλεσμα την ευχαριστήρια ανακοίνωση των Νικαιωτών, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάος Νικολογιάννης, με αφορμή την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

«Επειδή αύριο θα εκδικαστεί η υπόθεση, το θέμα είναι που έχουν γίνει τα επεισόδια που αναφέρονται στην δίωξη. Αν ήταν περιβάλλον χώρος ή όχι. Στο γήπεδο δεν συνέβη τίποτα, το ματς ήταν μια γιορτή. Υπήρξε και ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός. Το εκτός γηπέδου δεν μπορείς να το ελέγξεις. Το ότι έχει κληθεί ο Παναθηναϊκός δεν σημαίνει ότι θα τιμωρηθεί κιόλας. Έχει συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή που θα τηρήσει και ίσως τιμωρηθεί με πρόστιμο. Η απόφαση θα βγει αύριο, τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως να υπάρξει τιμωρία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι o Χατζηγιοβάνης έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα, αλλά θα είναι κομπλέ για το σαββατιάτικο ματς του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε πως ο Γιοβάνοβιτς δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού στο ματς της Τρίπολης, κάνοντας πιθανώς κάτι τέτοιο στους αγώνες με Ατρόμητο και ΟΦΗ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x