Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να νικήσουν στις Σέρρες - Ίσως γίνουν αλλαγές»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πάει… υποψιασμένος στο ματς με τον Πανσερραϊκό για να κερδίσει και να ωφεληθεί από το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και μίλησε για την 11άδα.

«Διαβασμένος» πηγαίνει στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να πάρει το «διπλό» επί του Πανσερραϊκού και, σε συνδυασμό με το οποίο αποτέλεσμα στο ντέρμπι των «δικεφάλων», να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Τερίμ έχει περάσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι το ματς με τον Πανσερραϊκό είναι πολύ σημαντικό, ότι πρέπει να αφήσουν πίσω τους τον Ολυμπιακό και ότι δεν πρέπει να σκέφτονται το ματς με τον ΠΑΟΚ, μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός για τον αντίπαλο και τον προπονητή του. Γνωρίζουν ότι ειδικά στην έδρα του, ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που κάνει ζημιές, οπότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι προσεκτικός και να κάνει μια νίκη που θα τον ωφελήσει βαθμολογικά, ότι αποτέλεσμα και αν έρθει στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Τζούριτσιτς δεν προοριζόταν για βασικός, αφού πρώτη επιλογή στο 10 για το «τριφύλλι» είναι ο Μπακασέτας, δεύτερη ο Μπερνάρ, αλλά όπως και να έχει ήταν μια εναλλακτική λύση για τις Σέρρες ενώ πλέον θα μείνει τρεις εβδομάδες έξω.

Ενώ ο Νικολογιάννης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει κάποιες αλλαγές ο Τερίμ στην 11άδα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι Τσέριν και Μπακασέτας θα παίξουν σίγουρα, ενώ στην επίθεση ο Γερεμέγεφ είναι φαβορί γιατί πήγε καλά και εκτίμησε ότι ίσως δώσει ανάσες στον Γεντβάι.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x