Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ταιριάζουν στη Μακάμπι τα εκτός έδρας ματς - Αυτά πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι η Μακάμπι Χάιφα είναι «ανεβασμένη» και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, εξηγώντας που πρέπει να επικεντρωθεί ο Παναθηναϊκός την προσεχή Πέμπτη.

Αρκετά διαβασμένος θα (πρέπει να) παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα, καθώς έχει αφήσει πίσω της την δίνη του πολέμου στο Ισραήλ, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ματς με την Μακάμπι Χάιφα, έχει πέσει όλο το βάρος εκεί. Αύριο υπάρχει ένα παιχνίδι της στο ισραηλινό πρωτάθλημα και θα το δει το τεχνικό τιμ, για να έχει μια τελευταία εικόνα. Το σίγουρο είναι ότι έχει “επιστρέψει” από την ταλαιπωρία που υπέστη από τον πόλεμο. Εχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα, στην Ισπανία πήρε ισοπαλία, έχει βρει ρυθμό και θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα έρθει με το μαχαίρι στα δόντια. Είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Της πηγαίνουν τα εκτός έδρας ματς, παίζει πιο σφιχτά. Πρεσάρει πάρα πολύ καλά και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή», είπε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι «πράσινοι» είναι σε αναζήτηση ενός στόπερ που θα μπορεί να παίξει βασικός, να είναι καλός με την μπάλα αλλά και aggressive και στόχος τους είναι να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον Γενάρη, για να βοηθήσει άμεσα στο εξάμηνο όπου θα κριθούν τα πάντα τη νέα χρονιά.

Ενώ για τα εισιτήρια του ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι ο Νικολογιάννης επισήμανε πως θα κυκλοφορήσουν από Δευτέρα ή Τρίτη το αργότερο και το πόσα θα κυκλοφορήσουν θα κριθεί από το πόσοι κάτοχοι διαρκείας θα βρεθούν στη Λεωφόρο την Πέμπτη το απόγευμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x