Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα μπει δυνατά και θέλει γρήγορο γκολ ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε τα νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι απόφαση της ΠΑΕ να βραβεύσει τους δύο κορυφαίους επιθετικούς του Παναθηναϊκού, μετά τον Βαζέχα. Αναμένεται να γίνει χαμός στη Λεωφόρο, θα υπάρξει αποθέωση και για τους δύο, τους οποίους οι οπαδοί θα ήθελαν πολύ να δουν με τη φανέλα της ομάδας. Είναι δύο παίκτες που έχουν λατρευτεί. Ο Σισέ ήταν την εποχή του νταμπλ το 2010, που ήταν το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας, και προσπάθησε να κάνει πράγματα στην Ευρώπη. Ο Μπεργκ μπορεί να μην έχει πρωτάθλημα, αλλά έχει πάρει ένα Κύπελλο, που έβαζε συνέχεια γκολ στον ΠΑΟΚ. Βοήθησε πολύ την ομάδα, κάνοντας κάποια καλά στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας..

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Όλα αυτά όμως θα πρέπει να συνδυαστούν με νίκη επί του ΠΑΟΚ, σε ένα κρίσιμο ματς, και από εδώ και πέρα το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στρώνει. Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον ΠΑΟΚ, θα στέιλει ένα μήνυμα, θα διατηρήσει τουλάχιστον το +4 και θα έχει την κατάσταση στα χέρια του, με ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ένα ακόμα δύσκολο ματς με τον Άρη εκτός. Για αυτό τον λόγο είναι σημαντικό να κερδίσει απόψε. Κανείς δεν σκέφτεται τι έγινε την Τετάρτη και τι θα γίνει την Πέμπτη. Δυστυχώς η ομάδα έχει και πάλι απώλειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x