Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα πάει επιθετικά στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα πάει για να… κλειστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κάθε άλλο παρά με αμυντικούς προσανατολισμούς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός ξέρει πως για να μείνει σίγουρα πρώτος θα πρέπει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι. Το όπλο του Παναθηναϊκού είναι η κατάσταση των Παλάσιος και Μαντσίνι. Θα πάει με στόχο να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού, γιατί δεν είναι ομάδα που παίζει κλειστά. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, πάντως, το πρωτάθλημα θα κριθεί στα playoffs», τόνισε.

Σχετικά με τις πρώτες σκέψεις για την ενδεκάδα, είπε: «Δεν νομίζω ο Γιοβάνοβιτς να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, η ομάδα έκανε το καλύτερό της παιχνίδι φέτος απέναντι στον Βόλο και έτσι μπορεί να δούμε και την ίδια ενδεκάδα στο Φάληρο. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που διεκδικούν θέση, όπως Τσέριν ή ο Κώτσιρας. Ο Μάγκνουσον θα είναι έτοιμος, αλλά έχει να παίξει πολύ καιρό και αναμένεται να μείνει βασικός ο Σάρλιγια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x