Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα παίξουν όσοι βάζουν τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ τους»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη νοοτροπία που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και εξήγησε τον κομβικό ρόλο του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Υπεράνω όλων είναι ο Παναθηναϊκός κι αυτό σκοπεύει και θα καταφέρει να περάσεις τους ποδοσφαιριστές του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης!

«Στον Παναθηναϊκό θα παίξουν οι παίκτες που βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους. Αυτό θέλει να πετύχει ο Γιοβάνοβιτς και αυτό σκοπεύει να κάνει, ακόμα κι αν παίξουν όλοι στην αρχή. Τόσα χρόνια δεν είναι ότι κέρδισαν τίτλους αυτοί οι ποδοσφαιριστές, άρα δεν μπορούν να έχουν και παράλογες απαιτήσεις. Όποιος θέλει να φύγει, μπορεί να φύγει. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος, δεν έχουν θέση όσοι κοιτάζουν να βάλουν πρώτα κάτι στο Instagram αντί να σκέφτονται το σύνολο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι ο Βιγιαφάνιες θα είναι παίκτης-κλειδί για τη νέα σεζόν στο «τριφύλλι», με τον Γιοβάνοβιτς να τον υπολογίζει περισσότερο για πίσω από τον επιθετικό και λιγότερο στα εξτρέμ, ενώ θα χρειαστεί να βάζει γκολ και να δίνει ασίστ.

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι για την θέση του εξτρέμ ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαιά του αν όχι το μεγαλύτερο.

Αλλά και πως η αίσθησή του είναι ότι ένας από τους Καρλίτος και Μακέντα θα φέρει πρόταση και θα αποχωρήσει, με αποτέλεσμα να έρθει κι άλλος επιθετικός.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x