Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή από τον Παναθηναϊκό - Ίσως και δύο αλλαγές στα χαφ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα δεδομένα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός ενόψει του ματς στο Αγρίνιο αλλά και στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα.

Τα δεδομένα κάτω από τα οποία θα κληθεί ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό, κερδίζοντας τον στο Αγρίνιο, αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θα δούμε τι κούραση θα βγει από το ντέρμπι της Κυριακής, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό πλην των γνωστών. Είναι το πρώτο ματς όπου δεν θα έχει τους δύο βασικούς περυσινούς του εξτρέμ, οι οποίοι έκαναν πολύ ωραία πράγματα. Η τελευταία του νίκη στο Αγρίνιο είναι πολύ πίσω, το 2019, με ένα γκολ του Μπουζούκη. Όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με την πρώτη κακή εμφάνιση του, με τον Ολυμπιακό, όπου δέχτηκε πρώτη φορά τόσες πολλές ευκαιρίες. Ο Παναιτωλικός θα κάνει παιχνίδι υπομονής και θα χρειαστεί το ίδιο και από πλευράς Παναθηναϊκού», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Κώτσιρας διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα των «πράσινων» αντί του Σάντσες, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα και δύο αλλαγές στα χαφ, με τους Κουρμπέλη και Τσόκαϊ να ξεκινούν δίπλα στον Ρούμπεν.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε πως ο Βέρμπιτς είναι ένας παίκτης που του αρέσει να παίζει εντός περιοχής, ψάχνει το γκολ, όχι τις συνεργασίες και αυτό είναι ένα ζήτημα για τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x