Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καθοριστικό το ματς με Άρη - Θέλει μια πολύ πειστική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η εικόνα του και η νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ μίλησε και για την 11άδα.

Καθοριστικό για τη συνέχεια της πορείας του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα χαρακτήρισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το επικείμενο εκτός έδρας ματς με τον Άρη, εξηγώντας και τι «ζητάει» η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από αυτό.

«Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή, με τον Άρη. Για εμένα, αν θέλει να δείξει ότι κάτι αλλάζει στο δεύτερο γύρο, πρέπει να πάει να πάρει την νίκη. Ή, τέλος πάντων, να κάνει μια πολύ πειστική εμφάνιση. Τι είδαμε και με την Λαμία, όπου έβγαλε κάποια παραπάνω πράγματα επιθετικά. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Αν χάσει από τον Άρη και η ΑΕΚ πάρει το ματς με τον Ατρόμητο η διαφορά ανοίγει στους πέντε πόντους. Νομίζω ότι θα μπορούμε να πούμε περισσότερα μετά. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι εκτός πρωταθλήματος, αλλά θα πρέπει να ανέβει πάρα πολύ για να μείνει εντός πρωταθλήματος. Θα είναι καθοριστικό παιχνίδι για την συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την 11άδα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι χρειάζονται παίκτες που να ξέρουν τις συνθήκες του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην απόκτηση του 19χρονου εξτρέμ Βαλεντίν Μαντσίνι, ο οποίος θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x