Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Χρειάζεται πολλή υπομονή και να βρει ένα γκολ ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ τόνισε ότι ο Σένκεφελντ θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Την… συνταγή της επιτυχίας του Παναθηναϊκού στο αυριανό ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στην Λεωφόρο, αλλά και για το… άμεσο μέλλον αποκάλυψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Σένκεφελντ. Ίσως τον δούμε στα ματς της επόμενης εβδομάδας, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Λούντκβιστ. Επιστρέφει και είναι υποψήφιος, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής. Έχουμε αμφιβολίες για την 11άδα μόνο για μια-δύο θέσεις. Χρειάζεται πολλή υπομονή και να βρει ένα γκολ που θα τον βοηθήσει στην συνέχεια του αγώνα. Ο Γιοβάνοβιτς μετράει πολύ τους παίκτες που σκοράρουν, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν παίρνει πολλά γκολ, ειδικά από τα στημένα. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ήρεμες γιορτές, πρέπει να κάνει τρεις νίκες και να περάσει στο Κύπελλο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως από την στιγμή που βρήκε τα τρία χαφ στο κέντρο ο Γιοβάνοβιτς, το «τριφύλλι» πλέον… ρολάρει.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως ο Ατρόμητος είναι αψυχολόγητος, ενώ έχει το υλικό για να κάνει την ζημιά στον Παναθηναϊκό.

Αλλά και ότι ο Αϊτόρ δεν ήταν κακός στο τελευταίο ματς των «πράσινων», με την ΑΕΚ, παρά το γκολ που έχασε και εξήγησε τι πρέπει να γίνει με τον περίπτωση του Βιτάλ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x