Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θέλει χρόνο ο Βέρμπιτς - Τι γίνεται με άμυνα εν όψει ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στο πλάνο για τον Βέρμπιτς και τα δεδομένα για την αμυντική τετράδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς χρειάζεται λίγη υπομονή για να ξεδιπλώσει τις αρετές του στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Βέρμπιτς θέλει λίγο χρόνο ακόμη. Προσπαθεί να βρει ρυθμό μέσα και από την εθνική του ομάδα και στον Παναθηναϊκό επειδή πηγαίνει τόσο καλά ο Αϊτόρ είναι δύσκολο να βρει αυτή τη στιγμή πολλές ευκαιρίες. Όμως υπάρχει πεποίθηση πως ο Σλοβένος θα δείξει την ποιότητά του πολύ σύντομα και η ομάδα, επειδή η σεζόν είναι μεγάλη, θα χρειαστεί όλους τους παίκτες της», ανέφερε.

Όσο για τα ερωτηματικά που υπάρχουν για τη σύνθεση της άμυνας του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα; «Ο Κώτσιρας έκανε ατομικό και σήμερα, αν μπει στις προπονήσεις μέχρι την Τετάρτη λογικά θα παίξει. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί. Αν δεν μπορέσει, Σάντσες και Βαγιαννίδης διεκδικούν τη θέση. Χθες έπαιξε στο φιλικό ο Σένκεφελντ, ο Πούγγουρας έβαλε και γκολ χθες και φαίνεται πως έχει ένα προβάδισμα απέναντι στον Μάγκνουσον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x