Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Όλα θα κριθούν στη διάρκεια – Αυτή θα είναι η 11άδα του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM πως θα μείνει ο Παναθηναϊκός στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου ενώ αναφέρθηκε στη σύνθεση που θα έχει απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και τη μεταγραφή χαφ.

Τα τελευταία δεδομένα από στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας παράλληλα και πως θα καταφέρει να κάνει πρωταθλητισμό φέτος η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Φαίνεται ότι ο Χουάνκαρ δεν μπορεί να παίξει στην 11άδα του Παναθηναϊκού, το πολύ πολύ να είναι στην αποστολή. Θα ξεκινήσει ο Γκάνεα, αυτό βλέπω. Ο Σένκεφελντ προπονείται κανονικά αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφαση του Γιοβάνοβιτς. Δεν ξέρω αν θα βάλει το καλό του κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δεδομένου ότι και ο Μάγκνουσον ήταν εκτός. Ο Μπερνάρ δεν μπορεί να είναι έτοιμος για την ΑΕΚ, ίσως να είναι αποστολή για ψυχολογικούς λόγους. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής με τον ΠΑΣ. Υπάρχει μεγάλη δίψα στην ομάδα για να έρθει η νίκη που θα δώσει μεγάλη ώθηση, ο Γιοβάνοβιτς ανέλυσε τον αντίπαλο και με τριάδα και με τετράδα. Τα πάντα θα κριθούν στην διάρκεια του πρωταθλήματος, όχι από μια νίκη σε ντέρμπι. Αν ο Παναθηναϊκός είναι σταθερός και όχι ασανσέρ, ακόμα και όταν δεν είναι καλός αν δεν κερδίζει να μην χάνει, θα μείνει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την 11άδα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως θα την αποτελούν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, ένας εκ των Σάρλια ή Πούγγουρα μαζί με τον Μάγκνουσον και Γκάνεα στην άμυνα, Κουρμπέλης, Ρούμπεν και Τσέριν στο κέντρο, ενώ Παλάσιος, Αϊτόρ και Σπόραρ θα είναι τριπλέτα στην επίθεση.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε στις επαφές με την UEFA και την σωστή αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως προς το θέμα με τον διαιτητή του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ενώ επισήμανε ότι από το «τριφύλλι» λένε πως μέχρι την Τετάρτη θα έχει κλείσει ο κεντρικός χαφ, ενώ δεν... βάζει το χέρι του στην φωτιά ότι θα γίνει και δεύτερη μεταγραφή μέσου.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x