Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δύσκολο το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα playoffs - Αθόρυβος MVP ο Ιωαννίδης»

Aκούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όπως το μετάφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, o Tάσος Νικολογιάννης.

Στο δύσκολο πρόγραμμα, που έχει ο Παναθηναϊκός στα playoffs της Stoiximan Super League, αλλά και στην ξεχωριστή παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη στο ρόστερ στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

O ρεπόρτερ των «πρασίνων» τόνισε ότι ο 24χρονος φορ είναι φανερά βελτιωμένος σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε: «Είναι ο ''αθόρυβος'' MVP του Παναθηναϊκού ο Ιωαννίδης τη φετινή σεζόν. Τα τέρματά του φέτος είναι γκολ-βαθμοί και δικαιώνει τη διοίκηση και τον Γιοβάνοβιτς, που αρνήθηκαν την πρόταση της ομάδας από το MLS πέρυσι. Πιστεύουν σε αυτόν και είναι η αιτία, που ο Γιοβάνοβιτς δεν πήγε για άλλο φορ τον Ιανουάριο».

Στη συνέχεια ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα playoffs της Stoiximan Super League: «Δεν είναι καλό το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού. Είναι αρκετά δύσκολο και πιστεύω ότι είναι κακό, που θα παίξει τη δεδομένη στιγμή με την ΑΕΚ εκτός έδρας. Είναι λαβωμένη από την ήττα στο ντέρμπι και θα ψάξει αντίδραση. Ωστόσο, αν παραμείνει πρώτος μετά και την 5η αγωνιστική, θα έχει μεγάλες ελπίδες, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x