Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ίσως δυσκολότερο από τα ντέρμπι με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ το ματς του Παναθηναϊκού με Άρη»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Άρη στη Λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα από τα 2-3 κομβικά παιχνίδια στη σειρά των πλέι-οφ αυτό με τον Άρη. Είναι υποχρεωμένος να κερδίσει για να πάρει προβάδισμα, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Σε περίπτωση νίκης θα υπερέχει από την ΑΕΚ, τουλάχιστον μέχρι το μεταξύ τους ματς. Εάν κερδίσει τον Άρη, τον περνάει στη βαθμολογία και εξασφαλίζει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοψηφίας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο Άρης είναι μία ομάδα που καταθέτει ψυχή και πάθος στο γήπεδο. Έχει αλλάξει η ψυχολογία του μετά την αλλαγή του προπονητή. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει δυνατά στο ματς, να προσπαθήσει με την πίεση και τη βοήθεια του κόσμου να μπει ένα γρήγορο γκολ και μετά να κάνει διαχείριση του ματς».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Όλοι στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν τη σημασία του σημερινού αγώνα και δεν έχουν καν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στόχος είναι να εξασφαλίσει την τετράδα, με την οποία επιστρέφει και τυπικά στην Ευρώπη. Έχει δύο δρόμους να πετύχει τον στόχο του: να πάρει το Κύπελλο, ή αν δεν τα καταφέρει μπορεί να το κάνει μέσω της εξασφάλισης και της 4ης θέσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x