Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Βιτάλ έδειξε πως έχει το ένας εναντίον ενός, πολύ καλά στημένα ο Λούντκβιστ»

Το σχόλιό του για την πρώτη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού και μάλιστα με ανατροπή στο τέλος απέναντι στη Λαμία, κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM την πρώτη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού και μάλιστα με ανατροπή στο τέλος απέναντι στη Λαμία (3-2), τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι το «τριφύλλι» γύρισε το ματς και κέρδισε. Όπως είπε ο ρεπόρτερ της ομάδας, «θα πάει με ψυχολογία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σάββατο».

Πρόσθεσε, δε, ότι «δεν είναι αυτές οι 11άδες, που χρησιμοποίησε ο Γιοβάνοβιτς, τι οποίες θα δούμε στην πρεμιέρα» και στη συνέχεια μετέφερε στους 94,6 περισσότερες λεπτομέρειες από το φιλικό, σημειώνοντας πως «ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά και ήταν πιεστικός, αλλά δέχθηκε και πάλι με ευκολία το πρώτο γκολ. Δεν έπαιξε, ωστόσο, η άμυνα, που θα δούμε την 1η αγωνιστική».

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στους «νέους» Βιτάλ και Λούντκβιστ. Για τον δεύτερο είπε πως «είχε πολύ καλά στημένα και μπορούσαν κάποια να γίνουν γκολ» και για τον πρώτο τόνισε: «Ο Βιτάλ υπήρχαν στιγμές που έδειξε ότι έχει το ένας εναντίον ενός, που έχει μαλλιάσει η γλώσσας μας ότι χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός, πολύ καλό νέο αυτό, όπως και το ότι ο Καρλίτος σκοράρει σε δεύτερο σερί παιχνίδι».

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x