Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αποκαταστάθηκε η τάξη στην κορυφή - Έργο Γιοβάνοβιτς η πορεία του Παναθηναϊκού»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα και τερματίζει δίκαια στην κορυφή της κανονικής περιόδου της εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Για αποκατάσταση της τάξης στην κορυφή αλλά και για την τρομερή πορεία του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League αναφέρθηκε στο αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ αρχικά τόνισε: «Σήμερα αποκαταστάθηκε η τάξη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός ήταν και είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και δίκαια τερματίζει πρώτος στην κανονική διάρκεια. Ωστόσο περιέργως μερικοί συνεχίζουν και υποτιμούν μια ομάδα που στις 24 από τις 26 αγωνιστικές ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας. Αλλά η δουλειά που έχει γίνει φέτος αποδεικνύει ότι ο Παναθηναϊκός το αξίζει να βρίσκεται εκεί. ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο αποτέλεσμα του ντέρμπι λέγοντας: «Όλη την εβδομάδα έλεγα ότι το αποτέλεσμα που προτιμούσε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι ήταν η ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός θα έχει ψυχολογία τώρα στα playoffs μετά από αυτήν τη νίκη και μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου. Είναι προτιμότερο να σε κυνηγάει μια ομάδα στη βαθμολογία παρά δύο όπως είναι τώρα».

Για τη νίκη στο Περιστέρι και την εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη ο Νικολογιάννης ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και το παραδέχθηκε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο ακόμη και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να χάσει δύο κλασσικές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Μαντσίνι, ο οποίος πάντως θα έπρεπε να γυρίσει την μπάλα στον Παλάσιος, όπως έκανε και ο Κουρμπέλης την προηγούμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια ωστόσο έκανε αυτό που έπρεπε. Ο Ιωαννίδης ήρθε από τον πάγκο αλλά κατάφερε να κάνει τη δουλειά. Το πρώτο γκολ που πετυχαίνει είναι γκολάρα και πραγματικά αν το έβαζε ένας ξένος ποδοσφαιριστής θα τον εκθειάζαμε».

Επιπροσθέτως ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» μίλησε και για την επικείμενη κλήρωση των playoffs: «Για τον Παναθηναϊκό προτιμότερο θα ήταν να ξεκινήσει με τον Βόλο την πρώτη αγωνιστική για να έχει πιθανότητες να πάρει βαθμούς. Και το ιδανικότερο θα ήταν να παίξουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός μαζί ώστε να αφήσουν βαθμούς».

Ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Σπόραρ: «Ήταν μια ενόχληση τον προσαγωγό η οποία τον κυνηγά από την αρχή του πρώτου γύρου. Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός από το ματς με τον Ατρόμητο».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x