Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Συγκλονιστική η εξομολόγηση Αϊτόρ, πέρυσι βλέπαμε έναν παίκτη που δεν χαμογελούσε»!

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε συγκλονιστικά όσα είπε ο Αϊτόρ στη ''Marca'' για το θέμα με την ψυχολογία του! «Πέρυσι στην προετοιμασία βλέπαμε έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν χαμογελούσε καν», τόνισε!

Στη μεγάλη συνέντευξη του Αϊτόρ στη ''Marca'' στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή Newsroom τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού!

Ο ρεπόρτερ της ομάδας χαρακτήρισε συγκλονιστικά όσα είπε ο Ισπανός στους συμπατριώτες του για το θέμα με την ψυχολογία του και το γεγονός ότι βλέπει ψυχολόγο, που τον βοήθησε να κάνει φέτος εκπληκτική σεζόν, την καλύτερη της καριέρας του όπως ο ίδιος ο παίκτης λέει, και τόνισε, μάλιστα, ότι, πράγματι, πέρυσι, στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού «βλέπαμε έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν γελούσε, δεν χαμογελούσε καν»!

Σχολίασε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης: «Για αυτό πρέπει να μιλάνε οι παίκτες και να μαθαίνουμε λεπτομέρειες. Γιατί ο κόσμος κρίνει άδικα πολλές φορές.

Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα για έναν ξένο ποδοσφαιριστή, πόσο καιρό μπορεί να του πάρει να προσαρμοστεί. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μπορεί να του λείπει η πατρίδα του, η οικογένειά του, το γεγονός ότι θέλει να βρει την παρέα του εδώ, και βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα ότι δεν κάνει.

Πέρυσι βλέπαμε έναν παίκτη, έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν γελούσε, δεν χαμογελούσε καν! Φαινόταν ότι περνούσε άσχημα εσωτερικά, μέσα του. Ασχολήθηκε, όμως, μαζί του ο Γιοβάνοβιτς, και ζήτησε να μείνει και έκανε αυτήν τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει ψυχολόγο, όπως πρέπει να έχουν όλες οι μεγάλες ομάδες
».

Τι είπε ακόμη για τα θέματα Γκατσίνοβιτς, Χουάνκαρ και τα… αστεία δημοσιεύματα από το εξωτερικό!

Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x