Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καταλαβαίνει κανείς από τις δηλώσεις Λοντίγκιν με τι δίψα έρχεται στον Παναθηναϊκό»!

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε λόγο για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν από τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις!

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την πρώτη του μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν, με τον Τάσο Νικολογιάννη, που μετέδωσε πρώτος την είδηση στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το πρωί του Σαββάτου (4/6), να τονίζει χαρακτηριστικά πως «η ομάδα παίρνει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα και δυναμώνει στον ''άσο'' όσο λίγες ομάδες στο πρωτάθλημα».

Ο ρεπόρτερ στάθηκε, επίσης, στις δηλώσεις του 32χρονου γκολκίπερ, και στον τρόπο με τον οποίο μιλάει, σημειώνοντας «με τι δίψα έρχεται στον Παναθηναϊκό», ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι «ο σύλλογος προσελκύει ξανά παίκτες επιπέδου, όπως πρέπει να κάνει»!

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις και στους παίκτες, που θα έρθουν και στις άλλες θέσεις, τονίζοντας πως «ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ακόμα καλύτερες μεταγραφές σε σχέση με πέρυσι,, σε όλες τις θέσεις, και στα χαφ και στα εξτρέμ».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x