Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το παιχνίδι κρίθηκε από μια κροτίδα - Εμφανώς επηρεασμένος ο Μπρινιόλι στο γκολ»

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι!

Το δικό του σχόλιο για την πρώτη ήττα (0-1) του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, από την ΑΕΚ, στην OPAP Arena, κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» στάθηκε στο περιστατικό με την κροτίδα, που έσκασε δίπλα στον Μπρινιόλι, λέγοντας: «Το σημερινό παιχνίδι έχει κριθεί από μια κροτίδα, που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ο διαιτητής δεν θα είχε δώσει την μπάλα στην ΑΕΚ, αλλά θα είχε τιμωρηθεί! Αντί να τιμωρηθεί η ομάδα, οι οπαδοί της οποίας ρίχνουν μια κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο, πίσω από το τέρμα, και δημιουργούν καταστάσεις, ευνοείται!

Η ΑΕΚ παίρνει την μπάλα και μπαίνει ένα γκολ από το πουθενά. Και μάλιστα, στη φάση αυτή είναι δεδομένο, επειδή έχει απόλυτη ευθύνη ο Μπρινιόλι, ότι είναι επηρεασμένος από την όλη κατάσταση. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν ξέρω πώς μπορώ να το χαρακτηρίσω όλο αυτό, που έγινε σήμερα, αλλά σίγουρα δεν τιμάει την ΑΕΚ
».

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x