Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Οι επιλογές Γιοβάνοβιτς θα αλλάξουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό – Τι ισχύει με Χουάνκαρ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την εμπιστοσύνη του στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τις μεταγραφές που θα κάνει στον Παναθηναϊκό ενώ αναφέρθηκε στην υπόθεση του Χουάνκαρ και... όχι μόνο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει «κερδίσει» το δικαίωμα να παίρνει πάνω του τις αποφάσεις σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο στον Παναθηναϊκό, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή και την περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του Χουάνκαρ.

«Ο Γιοβάνοβιτς έχει πολύ καλά αποδυτήρια και θέλει αυτό το πράγμα να μην χαλάσει τη νέα σεζόν. Υπάρχει ένα πλαφόν στις επαφές με τον Χουάνκαρ, έχει αξιολογηθεί για ένα συγκεκριμένο ποσό. Εφόσον επιμένει να πάρει τα ίδια λεφτά, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου αριστερού μπακ. Αυτό είναι εισήγηση του προπονητή. Είναι ορθάνοιχτο ακόμα, υπάρχει πιθανότητα να μείνει. Στο τέλος η άποψη μου είναι ότι εύκολα ή δύσκολα θα μείνει. Αν απαντήσει αρνητικά, θα γίνει κίνηση άμεσα, πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες που θα επιλέξει ο Γιοβάνοβιτς θα αλλάξουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μπλάνκο και τα εμπόδια που υπάρχουν για την απόκτηση του από το «τριφύλλι», χαρακτηρίζοντάς τον μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει κι άλλον χαφ, πλην του Αργεντινού, το όνομα του οποίου δεν έχει βγει στην δημοσιότητα.

Ενώ τόνισε ότι τέλη Ιουνίου θα ξέρουμε που… πάει το πράγμα για τον Γκατσίνοβιτς και την παραμονή του στους «πράσινους», που παρότι «καίγονται» να τον κρατήσουν δεν μπορούν να περιμένουν πολύ καιρό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x