Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υπάρχουν και αξιόλογοι ξένοι διαιτητές που δεν είναι ελίτ - Καλύτερα ο Σπόραρ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη σημασία που έχει να σφυρίζουν στα ματς καλοί διαιτητές ανεξαρτήτως κατηγορίας ενώ αναφέρθηκε και στην επάνοδο του Αντράζ Σπόραρ στον Παναθηναϊκό.

Την εκτίμηση πως δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά μόνο από την ελίτ κατηγορία οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού και των υπόλοιπων ομάδων των πλέι οφ, αφού υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Όλοι οι σχολιαστές του ντέρμπι με την ΑΕΚ λένε ότι ήταν μια διαιτησία 100% κατά του Παναθηναϊκού. Τώρα όσον αφορά τις εξελίξεις, η θέση του Παναθηναϊκού ήταν και είναι ότι θέλει να έρχονται καλοί ξένοι διαιτητές και όχι τύπου Νταμπάνοβιτς. Δεν έχω δει πολλούς Νταμπάνοβιτς φέτος, ήταν η εξαίρεση η αλήθεια είναι. Επίσης, υπάρχουν και πλην ελίτ καλοί ξένοι διαιτητές. Δεν είναι απαραίτητο να είναι από την ελίτ κατηγορία, αυτό που έχει σημασία είναι να είναι καλοί αυτοί που θα έρθουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι για την φάση που έχει γίνει στο τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι υπάρχουν… 30 φωτογραφίες που δείχνουν -όπως και το τηλεοπτικό ριπλέι- πρώτα τον Παλάσιος να βρίσκει την μπάλα και μετά τον Αραούχο.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά, ο Νικολογιάννης σχολίασε ότι ο Σπόραρ είναι καλύτερα, πλέον, αλλά την Κυριακή δεν ήταν 100% έτοιμος και αν έπαιζε με την ΑΕΚ θα υπήρχε κίνδυνος να τον χάσει ο Παναθηναϊκός για περισσότερο καιρό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x