Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έχουν ο Γιοβάνοβιτς - Τους θέλει όλους ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ενεργοποιήσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην Κύπρο για να έχει ο Παναθηναϊκός πιο πολλές λύσεις μετά την επανέναρξη.

Ευκαιρίες σε όλους θα δώσει στο διάστημα της χειμερινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι στην Κύπρο με 28 παίκτες. Ο Γιοβάνοβιτς θα τους δει όλους, θα δώσει λεπτά συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν πολλά, για να πάρουν ρυθμό αγώνων και να τους έχει έτοιμους για την επανέναρξη. Ειδικά τον Γενάρη που θα έχει κάθε τρεις μέρες παιχνίδι. Οπότε δε νομίζω ότι θα δούμε κάποιο μοντάρισμα 11άδας, είναι άλλωστε έτοιμη από πέρυσι», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως το φιλικό της Πέμπτης είναι προγραμματισμένο για τις 2 το μεσημέρι και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, όπως και τα άλλα δύο των «πράσινων» επί κυπριακού εδάφους, που μάλλον θα γίνουν στις 17:30 και στις 18:30.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι το απόγευμα θα πάει στο ξενοδοχείο όπου μένει η αποστολή μια αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού για το καλωσόρισμα της ομάδας στην Κύπρο.

Ενώ εξήγησε και το γιατί ο Μπιλάλ δεν ακολούθησε την αποστολή στη Μεγαλόνησο αλλά αντιθέτως προτιμήθηκε να μείνει και να παίξει με την δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x