Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Χρονοβόρο να πήγαινε σε ξένο ο Παναθηναϊκός - Εξελίξεις με μεταγραφές και Κουρμπέλη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός κατέληξε στον Γιάννη Παπαδημητρίου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και αναφέρθηκε στην «ατζέντα» της εβδομάδας που έρχεται σε επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να χάσει χρόνο με την προσαρμογή του τεχνικού διευθυντή, αν αυτός ήταν ξένος, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Γιάννη Παπαδημητρίου, όπως σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ως τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό ήταν μια εξέλιξη ξαφνική, ο κόσμος δεν την περίμενε. Η απορία του κόσμου είναι πως ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει δουλέψει τόσο καιρό με τεχνικό διευθυντή και θα το κάνει τώρα. Έγινε αυτό επειδή ο προπονητής ζήτησε στη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο -από την οποία δεν βγήκε το παραμικρό- να φύγει από πάνω του το βάρος και των μεταγραφών να έρθει ένας τεχνικός διευθυντής. Ο Παναθηναϊκός είχε την λύση είτε να πάει σε ξένο, αλλά αυτό θα ήταν χρονοβόρο, είτε σε μια ελληνική λύση ενός ανθρώπου που έχει δουλέψει σε μεγάλη ομάδα, τον γνωρίζει ο Γιοβάνοβιτς και να υπάρχει άμεση προσαρμογή. Ξέρει πρόσωπα και πράγματα ο Παπαδημητρίου, θα μιλήσουν ξανά με τον Γιοβάνοβιτς, έχουν ήδη μιλήσει μια φορά και προχωρούν οι όποιες περιπτώσεις. Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι δικαίως ο Γιοβάνοβιτς έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τα πάντα, δεν υπάρχει θέμα καπελώματος του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι αυτή την εβδομάδα θα τρέξει στο «τριφύλλι» το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Κουρμπέλη, ενώ θα υπάρξει εξέλιξη και στις περιπτώσεις του χαφ και του δεξιού μπακ έως το τέλος της.

Ενώ ο Νικολογιάννης σχολίασε ότι η έλευση του Παπαδημητρίου στον Παναθηναϊκού ενδέχεται να φέρει εξελίξεις και στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, με την απόκτηση στόπερ, αριστερού μπακ και πιθανότατα ένας ακόμα χαφ, οι οποίες βέβαια είναι σε δεύτερο πλάνο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x