Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Κάποια στιγμή να σταματήσει ο φόβος»

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο κανάλι του ΟΦΗ στο youtube και αναφέρθηκε στον φόβο που θα πρέπει να σταματήσει, ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

«Ήταν η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος με ισορροπία στην άμυνα και στην επίθεση. Στα συν της είναι ότι το καλοκαίρι είχε πολύ χρόνο να δουλέψει. Δεν ήταν όπως η δική μας που συμμετείχαμε στα play off. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Σημασία έχει πώς θα εμφανιστεί η δική μας ομάδα.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε στην έδρα μας και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτός ο φόβος που βγάζουμε και η νωχελικότητα. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όσοι παίξουν πρέπει να καταλάβουν την κρισιμότητα και να ξέρουν πού βρισκόμαστε, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού
» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x