Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Αν διατηρήσουμε την εικόνα των τελευταίων αγώνων θα νικήσουμε»

Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει καταφέρει να ανέβει κατηγορία και να προσαρμοστεί απόλυτα και τάχιστα στη Σούπερ Λίγκα 1, ήταν το σχόλιο του Νιόπλια για το ματς με τον Ιωνικό.

Την εκτίμηση ότι εάν ο ΟΦΗ έχει την ίδια εικόνα των τελευταίων του αγώνων και κόντρα στον Ιωνικό θα καταφέρει να πάρει τη νίκη έκανε ο Νίκος Νιόπλιας.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε περίπου έναν, ενάμιση μήνα που είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Πρέπει να κρατήσουμε όλα αυτά τα θετικά που έχουμε αλλά και να προσγειωθούμε. Όλα τα ματς είναι πάρα πολύ δύσκολα, βλέπουμε πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα», ανέφερε ο προπονητής των Κρητικών και συνέχισε:

«Έχουμε έναν αντίπαλο ο οποίος έκανε την τέλεια προσαρμογή από την κατώτερη κατηγορία στη Σούπερ Λίγκα 1 κάτι που βοήθησε το υλικό της. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και κράτησε τον ίδιο προπονητή. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας, πρέπει να παίζουμε επιθετικά και αμυντικά με πολύ aggressive στιλ. Αν διατηρήσουμε την εικόνα που έχουμε θα κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x