Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Ήταν παρωδία, χωρίς διαιτητή θα τα έβρισκαν καλύτερα οι παίκτες»

Στην ένταση που προκλήθηκε λίγο πριν το τέλος του φιλικού ανάμεσα σε Βόλο και ΟΦΗ στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, αφήνοντας αιχμές για τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Δηλώσεις μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Βόλο έκανε ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι παρωδία και αφήνοντας αιχμές κατά του διαιτητή,

Επιπλέον, τόνισε πως περιμένει κι άλλες μεταγραφές, προσθέτοντας πως η ομάδα του θα είναι διαφορετική με την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα δυνατό φιλικό. Να συγχαρώ τον Βόλο. Πιο παρωδία πεθαίνεις ήταν το παιχνίδι! Χωρίς διαιτητή θα τα έβρισκαν καλύτερα οι παίκτες. Δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό, να μαλώνουμε σε ένα φιλικό χωρίς λόγο», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ και στη συνέχισε λέγοντας:

«Κοιτάμε την ομάδα μας, κοιτάμε τα λάθη μας. Περιμένουμε τις μεταγραφές σε θέσεις καλές. Στο πρωτάθλημα θα είμαστε διαφορετική ομάδα. Τα πρόσωπα δεν παίζουν ρόλο, αλλά η ικανότητα. Μπορείς να πάρεις έναν παίκτη και να κάνει για δέκα, μπορεί να πάρεις οκτώ και να μην κάνει ένας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x