Stoiximan Super League

Αθλητικός διευθυντής Νόρκεπινγκ: «Θέλουμε Τάνκοβιτς και Φράνσον, έχω μιλήσει μαζί τους»

Το ενδιαφέρον της Νόρκεπινγκ για τους δύο παίκτες της ΑΕΚ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Αλεξάντερ Φράνσον, επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Τόνι Μάρτινσον.

Από τα... πλέον επίσημα χείλη επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Νόρκεπινγκ για τους Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Αλεξάντερ Φράνσον. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Τόνι Μάρτινσον, τόνισε ότι όχι μόνο θέλει τους δύο παίκτες της ΑΕΚ αλλά και ότι έχει μιλήσει μαζί τους.

«Υπάρχουν δύο παίκτες που γνωρίζω καλά. Θα ήθελα να τους δω να παίζουν στην Νόρκεπινγκ, οπότε είναι σαφές ότι έχω μιλήσει και με τους δύο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να μπούμε σε συζήτηση για τους Τάνκοβιτς και Φράνσον», τόνισε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «MSN» ο Μάρτινσον.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συνδεθεί στο παρελθόν με τη Νόρκεπινγκ. Για τον μεν Φράνσον αποτέλεσε τον τελευταίο του σταθμό πριν μετακομίσει ως ελεύθερος στην «Ένωση» την περασμένη χειμερινή περίοδο, ενώ ο δε Τάνκοβιτς είχε αγωνιστεί στην Κ19 του κλαμπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x