Stoiximan Super League

«Νότιγχαμ και Ολυμπιακός εξετάζουν τον Κλέιτον της Ρίο Άβε»

Ένα από τα «καυτά» ονόματα στην Πορτογαλία είναι ο Κλέιτον της Ρίο Άβε, ο οποίος απασχολεί Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Πόρτο, ενώ σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν πως εξετάζεται από Νότιγχαμ και Ολυμπιακό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στη λίστα των «μεγάλων» της Πορτογαλίας είναι ο Κλέιτον (Φερνάντες Σίλβα) της Ρίο Άβε.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της ομάδας από το Βίλα ντο Κόντε, στην πρώτη του σεζόν, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, καθώς σε 31 αγώνες μετράει 17 γκολ και 2 ασίστ σε 2,653'.

Συγκεκριμένα, η Record στο σημερινό της πρωτοσέλιδο αναφέρει πως στη μάχη για την απόκτηση του 26χρονου φορ μπαίνει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά την Μπενφίκα και την Πόρτο που ήδη έχουν ακουστεί πως εξετάζουν την περίπτωσή του.

«Νότιγχαμ και Ολυμπιακός εξετάζουν τον Κλέιτον της Ρίο Άβε»

Η έκπληξη, όμως, αφορά δύο άλλες ομάδες. Αυτές δεν είναι άλλες από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Ολυμπιακό, οι οποίες σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ «παρακολουθούν τον παίκτη» της Ρίο Άβε. Σημειώνεται πως η πορτογαλική ομάδα ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως επίσης ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x