Stoiximan Super League

Ντάντας: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Ο Τιάγκο Ντάντα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι του ΠΑΟΚ, ως παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τιάγκο Ντάντα, μίλησε στο PAOK TV και ανέφερε πως δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση να πει το ναι στον Δικέφαλο και σημείωσε τους στόχους που έχει με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Νιώθω πραγματικά υπέροχα. Έφτασα εδώ την Παρασκευή και πραγματικά το απολαμβάνω. Ανυπομονώ να προπονούμαι και να παίζω γι’ αυτό το μεγάλο σύλλογο. Δεν ήταν δύσκολο απόφαση. Ο κύριος λόγος είναι το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι εδώ τους οποίους γνωρίζω καλά. Ξέρω τον κ. Μπότο εδώ και πολλά χρόνια, όπως και τον Φιλίπε Σοάρες, παίζαμε μαζί όταν ήμασταν 4-5 χρονών. Έχουμε πολύ καλή σχέση, ήταν κομβικός παράγοντας στην απόφασή μου.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω πως πρέπει να βλέπουμε μπροστά, να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα στην προετοιμασία και μετά να παλέψουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Στο φινάλε θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε.

Νομίζω πως είμαι λίγο διαφορετικός παίκτης από τα συνηθισμένα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι πιο ψηλοί και δυνατοί από εμένα. Εγώ μπορεί να είμαι αδύνατος, αλλά έχω καλή τεχνική. Πιστεύω πως σε όλους αρέσει να βλέπουν παίκτες όπως εγώ. Θέλω να έχω τη μπάλα, να ελέγχω το παιχνίδι και να βγαίνω μπροστά για να σκοράρω.

Μπορώ να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα, κυρίως εξαιτίας των Πορτογάλων, που σίγουρα θα με βοηθήσουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα κάνω τα πάντα για τους φιλάθλους και το κλαμπ, ελπίζω να με απολαύσουν στο γήπεδο και να τους αρέσω».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x