Stoiximan Super League

Νταντσένκο: «Επιστρέφω στην ΑΕΚ και μπαίνω για την επέμβαση που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Ουκρανία, ο Όλεγκ Νταντσένκο, ανέφερε πως θα γυρίσει στην ΑΕΚ και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το ζήτημα που είχε αντιμετωπίσει με την καρδιά του.

Επιστρέφει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε επέμβαση ο Όλεγκ Νταντσένκο!

Ο Ουκρανός που ανήκει στην ΑΕΚ και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Ζόρια, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη έμφραγμα.

Ο 29χρονος είχε νοσηλευτεί στην Αθήνα χωρίς να προχωρήσει σε επέμβαση και του είχε τοποθετηθεί ένα τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού της καρδιάς.

Με δηλώσεις που παραχώρησε, ο Νταντσέσκο τόνισε πως επιστρέφει στην Ένωση για να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση, η οποία θα γίνει στην Ελλάδα, με δεύτερη επιλογή τη Γερμανία.

«Ρυθμίζω τις τελευταίες λεπτομέρειες στο Κίεβο και επιστρέφω στην ΑΕΚ, στην οποία ανήκω. Μετά θα υποβληθώ σε επέμβαση που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με την υγεία μου. Το πιο πιθανό είναι η επέμβαση να λάβει χώρα στην Ελλάδα. Η Γερμανία παραμένει ως δεύτερη επιλογή», ήταν τα λόγια του 29χρονου .

Ο δανεισμός του Νταντσένκο ολοκληρώνεται, με τη Ζόρια να διατηρεί οψιόν αγοράς που σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ δεν θα ασκηθεί από την ομάδα του Λούχανσκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x