Stoiximan Super League

Νταμπράουσκας: «Οπισθοχωρήσαμε μετά το γκολ»

Τους τρεις βαθμούς κρατά ο Βάλντας Νταμπράουσκας μεσα τη νίκη του ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη αγωνιστική των play outs.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε πως κι οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη στους «Ζωσιμάδες», θεωρεί πως ο ΟΦΗ δεν έπαιξε όπως θα ήθελε, στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας, αλλά εξήρε το πνευματικό κομμάτι, τόνισε πως δεν είχαν συγκέντρωση στο δεύτερο μέρος και στάθηκε στο γεγονός πως νίκησαν στα Γιάννενα μετά από 22 χρόνια.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ να νικήσουν. Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το γκολ που πετύχαμε, υποχωρήσαμε. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις και τους λόγους, γιατί δεν είναι εύκολο να επιστρέψουμε μετά τη διακοπή.

Δεν είχαμε πολλή ενέργεια από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά ήμασταν καλοί πνευματικά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να έχουμε πολύ συγκέντρωση, απειληθήκαμε από σέντρες. Δεχτήκαμε ασφυκτική πίεση, αλλά νικήσαμε εδώ μετά από 22 χρόνια, είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς και για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x