Stoiximan Super League

Νταμπράουσκας: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα, συγκινημένος με τον κόσμο μας»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ, δήλωσε ωστόσο συγκινημένος από τον κόσμο των Κρητικών που ταξίδεψε στον Πειραιά για να δει το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός έκανε καλή εμφάνιση και νίκησε τον ΟΦΗ με σκορ 2-1, κάνοντας ανατροπή παρόλο που βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, τεχνικός του ΟΦΗ, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα ως δίκαιο και παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, δήλωσε όμως συγκινημένος από τον κόσμο των Κρητικών που ταξίδεψε για να παρακολουθήσει το ματς στο «Γ. Καραΐκάκης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τον κόσμο: «Είμαι συγκινημένος με τον κόσμο που ταξίδεψε από την Κρήτη για να είναι εδώ μαζί μας. Είναι κάτι το απίστευτο, ήταν τρομεροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για το παιχνίδι: «Όλοι περιμέναμε κάτι παραπάνω. Στο πρώτο μέρος, στο μεγαλύτερο μέρος, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, σκοράραμε, είχαμε την κατοχή. Αλλά μετά χάσαμε την πίστη, χάσαμε το θάρρος και ο Ολυμπιακός κατάφερε αυτό που κατάφερε. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος είχε τον έλεγχο του αγώνα, ψάχναμε το μομέντουμ, αλλάξαμε σχηματισμό και ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι. Στο τέλος βρήκαμε δύο φανταστικές ευκαιρίες. Στο τέλος της ημέρας, ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x