Stoiximan Super League

Ντάρμπισαϊρ και Στιλ για το ντέρμπι των «αιωνίων»

Στο επικείμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μίλησαν στο BBC ο «παλιός», Ματ Ντάρμπισαϊρ, και ο «νέος», Λουκ Στιλ.

Αφιέρωμα στο ντέρμπι των «αιωνίων» μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έκανε το βρετανικό δίκτυο BBC, το οποίο ζήτησε την άποψη δύο Άγγλων ποδοσφαιριστών για να μιλήσουν για τις εμπειρίες του.

Ο ένας είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος είχε αγωνιστεί δύο χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα, και ο δεύτερος ο νυν τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», Λουκ Στιλ.

«Οι οπαδοί είναι φανατικοί. Την εβδομάδα που γίνεται το ντέρμπι, όλοι σου λένε ότι πρέπει να νικήσεις. Κι αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε -προς Θεού- να μη χάσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού. Η μπάλα είχε περάσει μπροστά και κατευθυνόταν προς την εστία. Ο τερματοφύλακας απέκρουσε κι εγώ σκόραρα παίρνοντας το "ριμπάουντ"», τόνισε ο 28χρονος φορ.

Από την πλευρά του, ο Στιλ – που αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά σε ντέρμπι, υπογράμμισε: «Ήρθα αρχικά με μία βαλίτσα απλά για να συζητήσω, αλλά τελικά ήρθαμε σε συμφωνία πολύ γρήγορα. Είναι μία όμορφη χώρα η Ελλάδα και νιώθω πολύ καλά εδώ. Κάνω μαθήματα ελληνικών μία φορά την εβδομάδα. Είχα 1-2 ακόμα προτάσεις από την Championship, αλλά προτίμησα τον Παναθηναϊκό. Βρισκόμουν στη Μπάρνσλεϊ για έξι χρόνια όπου η ζωή ήταν πολύ άνετη και ήθελα να νιώσω λίγο φόβο και να βγω... έξω από τα νερά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x