Stoiximan Super League

Ντέμης: «Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον Παναθηναϊκό, τον πετάει εκτός πρωταθλήματος»

Διαβάστε όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ (2-2) αλλά και για το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Μετά το οριστικό φινάλε της κανονικής διάρκειας, η Stoiximan Super League μπαίνει στην τελική της ευθεία με τα playoffs, τα οποία ξεκινούν με 4 ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους στη μάχη του τίτλου.

Σχολιάζοντας τον Παναθηναϊκό στην εκπομπή «Monday FC» της NOVA, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στα όσα έφεραν την ισοπαλία του με τον ΟΦΗ (2-2), αλλά και στο γεγονός πως οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πρωταθλήματος με ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των playoffs.

Aναλυτικά όσα είπε:

Για το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από άλλα ματς, έχασε πάλι τα πρώτα 20'. Από τον ΟΦΗ ήταν καλός ο Μεγιάδο, πρέπει να έκανε 20 κλεψίματα, αιφνιδιάστηκε ο Παναθηναϊκός. Ξεκίνησε να παίζει ο ΠΑΟ αφού έμεινε πίσω στο σκορ, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δέχεται φάσεις-γκολ που κοστίζουν και είναι εύκολα. Στο πρώτο γκολ δεν γίνεται φαόυλ, σωστό μαρκάρισμα. Δεν ήταν καλύτερος ο ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Δεν μπήκαν τα γκολ που θα μπορούσαν να μπουν».

Για την κλήρωση των playoffs: «Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον Παναθηναϊκό, τον πετάει εκτός πρωταθλήματος. Κατάφερε ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε σημείο, αν χάσει σε ένα ντέρμπι, να είναι η ήττα οδυνηρή. Αν βάζω 25% στον καθένα για το πρωτάθλημα, αν χάσει ο ΠΑΟ, θα πέσουν πολύ οι πιθανότητές του. Χάθηκαν βαθμοί με ομάδες που είναι καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x