Stoiximan Super League

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός είχε τα χαρακτηριστικά του πρώτου γύρου»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού στο «Κλ. Βικελίδης».

Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τα χαρακτηριστικά που είχε στον Α' γύρο εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας τη μεγάλη νίκη των «πρασίνων» επί του Άρη.

Ο παλαίμαχος επιθετικός ανέφερε επίσης στην εκπομπή Monday FC ότι κορυφαίος των νικητών ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ για τους «κίτρινους», είπε πως «έχουν καλύτερη ποιότητα παικτών σε σύγκριση με τους βαθμούς που έχουν πάρει στο πρωτάθλημα. Σύνολο δεν υπάρχει».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:

«Ο Παναθηναϊκός είχε τα χαρακτηριστικά του πρώτου γύρου, πολύ συγκεντρωμένος μετά το 20ο λεπτό, πολύ καλός ο Ιωαννίδης, ο Μαντσίνι μπήκε εντυπωσιακά γρήγορα στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού, ο καλύτερος του ματς ήταν ο Κουρμπέλης γιατί ήταν παντού. Ψύχραιμος, ήρεμος. Σπουδαία η νίκη του Παναθηναϊκού, γιατί γύρισε το ματς και έβγαλε χαρακτήρα.

Οι στόπερ του Παναθηναϊκού δυσκολεύτηκαν με τον Καμαρά και καλύτερος του Άρη ήταν ο Οντουμπάτζο. Ο Παναθηναϊκός είχε καλή νοοτροπία, ο Άρης είχε θέληση. Ο Άρης έχει καλύτερη ποιότητα παικτών σε σύγκριση με τους βαθμούς που έχει πάρει στο πρωτάθλημα. Σύνολο δεν υπάρχει. Δεν είναι το πρόβλημα του Άρη οι ποδοσφαιριστές».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x