Stoiximan Super League

Ντέμης: «Πρέπει να βιαστεί για προπονητή η ΑΕΚ - Δεν τον βρίσκεις με τηλέφωνα ή Wyscout»

Την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η ΑΕΚ στην αντικατάσταση του Γιαννίκη -τονίζοντας ότι η διαδικασία της ανεύρεσης σοβαρού προπονητή δεν μπορεί να γίνει με προχειρότητα- επεσήμανε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Θέση για τα τεκταινόμενα στην ΑΕΚ -και ειδικά για το θέμα του προπονητή- πήρε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Στην εκπομπή του στη NOVA (και με αφορμή τον σχολιασμό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» εξέφρασε την άποψη ότι η «Ένωση» πρέπει ν’ αντικαταστήσει -και μάλιστα άμεσα- τον Αργύρη Γιαννίκη.

«Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ τον πιστεύει, δεν νομίζω ότι μπορεί να κάτσει. Άρα η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον επόμενο», ανέφερε συγκεκριμένα. Και συνέχισε:

«Για να τον βρει, πρέπει να βιαστεί. Τον Ιούνιο υπάρχει προετοιμασία. Υπάρχει το φέτος, να μην χάσουμε την Ευρώπη, όμως υπάρχει και να χτίσουμε μία ομάδα και να πιστέψουμε σε έναν προπονητή. Με αυτό πρέπει να ασχοληθεί πιο σοβαρά η ΑΕΚ γιατί μεταξύ μας να πάρω μία θέση στην Ευρώπη και να ασχοληθώ με το να μην χτίσω μία ομάδα, τι να το κάνω».

Παρόλο που τόνισε ωστόσο την ανάγκη για άμεση αλλαγή, υπογράμμισε ότι η ανεύρεση λύσης για την επόμενη μέρα δεν μπορεί να γίνει με προχειρότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι μία κρίσιμη απόφαση που θέλει χρόνο. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βρεις έναν προπονητή. Τον προπονητή δεν τον βρίσκεις με τα τηλέφωνα, ούτε με το Wyscout. Κάνεις ταξίδια, συζητάς. Πρέπει να κάνεις κουβέντες με ανθρώπους. Εγώ τουλάχιστον προπονητές δεν θα έβρισκα παίρνοντας τηλέφωνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x