Stoiximan Super League

Ντέμης: «Το γκολ του Αραούχο δεν θυμίζει εμένα, είναι γκολ στιλ Αραούχο»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε πως αν η ΑΕΚ πάρει τα δύο επόμενα ματς υπάρχουν λίγες πιθανότητες να χάσει τον τίτλο και αναφέρθηκε στο γκολ του Αραούχο και την ασίστ του Μάνταλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα σχολίασε στην εκπομπή Monday FC στη Nova ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας πως αν πάρει τα δύο επόμενα ματς είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

«Αν η ΑΕΚ νικήσει Βόλο και Άρη, θα είναι το ισχυρότερο φαβορί για το πρωτάθλημα. Η νίκη στην Τούμπα είναι η μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα και ίσως να κρίνει τον τίτλο. Η ΑΕΚ φάνηκε μέσα στην Τούμπα πνευματικά είναι πιο έτοιμη, από όλους είναι καλύτερη και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Μπορούν να φανούν πράγματα από την 4η αγωνιστική παρότι η ΑΕΚ έχει στη συνέχεια τέσσερα ντέρμπι. Αν κάνει δύο νίκες, τότε οι πιθανότητες να χάσει το πρωτάθλημα θα είναι λίγες. Πάντα, πάντως θα είναι όλα ανοικτά», ανέφερε αρχικά.

«Η ΑΕΚ μπήκε στο β' για να πάρει το ματς και όχι να καταστρέψει το ματς του ΠΑΟΚ, παρότι γνώριζε ότι ο ΠΑΟ είχε μείνει στο Χ και τη βόλευε, ενδεχομένως, η ισοπαλία. Η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει το παιχνίδι της. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ μπήκε σαν να έπαιζε στην έδρα της, μπήκε να παίξει το παιχνίδι της και αυτό έκανε», πρόσθεσε.

Για το γκολ του Σέρχιο Αραούχο είπε: «Το γκολ του Αραούχο είναι ζωγραφιά. Το γκολ που έβαλε ο Αραούχο, δεν θυμίζει εμένα. Μπορεί να έχω βάλει. Αλλά είναι γκολ στυλ Αραούχο», ενώ για την ασίστ του Πέτρου Μάνταλου, πρόσθεσε:

«Είναι σπάνιος παίκτης ο Μάνταλος, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να βγάζει τέτοια εκπληκτική μπαλιά στην ΑΕΚ».

Όσο για το ακυρωθέν γκολ στο έβδομο λεπτό, ανέφερε: «Έψαχνα να βρω γιατί ακυρώθηκε το γκολ και πιστεύω ότι ούτε ο Κουλμπάκοφ ξέρει γιατί ακυρωσε το γκολ. Άρχισα να στεναχωριέμαι και τι θα γίνει φέτος με δεδομένη και την κακή διαιτησία στο ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκός».

Τέλος, για την εικόνα του ΠΑΟΚ είπε: «Δεν ήταν καλός. Δεν είχε σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες. Χθες ο Αουγκούστο ήταν εκτός παιχνιδιού λόγω των νεύρων του. Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ο Ζίβκοβιτς, τα περίμενε όλα απ' αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x