Stoiximan Super League

Ντέμης: «Στις λεπτομέρειες το ντέρμπι, μπορεί να αλλάξουν την εικόνα οι μεταγραφές - Περιμένω να δω τι… έμαθε ο Τερίμ»

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφορικά με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Την εικόνα που «βλέπει» να έχουν οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Λεωφόρου, την Κυριακή (4/2, 21:00), ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος άσος σημείωσε πως θεωρεί ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως οι δύο προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδος Betsson. Εξήγησε, βέβαια, ότι τα νέα αποκτήματα των «αιωνίων» μπορεί να επιφέρουν αλλαγές στην εικόνα σε σχέση με εκείνα τα ματς. Στάθηκε δε και στον Φατίχ Τερίμ.

«Θέλω να δω τι ''έμαθε'' ο Τερίμ από τα προηγούμενα ντέρμπι, το αναφέρω επειδή ήρθε τελευταίος σε σχέση με τον Καρβαλιάλ. Περιμένω παρόμοιο ματς με εκείνα στο Κύπελλο, που θα κριθεί στη λεπτομέρεια.

Πιο συγκροτημένη ομάδα σίγουρα ο Παναθηναϊκός, επειδή όπως ξαναείπα ο Τερίμ ήρθε σε μια ομάδα έτοιμη, ενώ ο Καρβαλιάλ όχι, οπότε έχει κάποιες βάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει την πίεση και τη διάθεση για τρέξιμο. Το έχει κάνει και ο Παναθηναϊκός, αλλά του κοστίζει λίγο στη δημιουργία. Το είδαμε και στα παιχνίδια του Κυπέλλου, όπου δεν είδαμε πολλές φάσεις, δεν ήταν πολύ όμορφα ματς, υπήρχε ένταση. Και οι δύο αγώνες ήταν με ένταση και το ένα κρίθηκε στα πέναλτι.

Τα δύο προηγούμενα ντέρμπι ήταν με κακό ποσοστό πασών, λόγω του ότι υπήρχε και μεγάλη πίεση. Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει τους παίκτες του να δημιουργήσουν με ελευθερία. Δικαίως, επειδή υπάρχουν αμυντικά κενά. Να μου πεις δεν έχει ο Παναθηναϊκός; Αλλά είναι πιο στρωμένη ομάδα.

Οι μεταγραφές μπορεί να αποτελέσουν παράγοντα που θα αλλάξει το παιχνίδι. Νέα πρόσωπα όπως ο Τάσος Μπακασέτας με το σουτ του, μια νέα συνθήκη για τον Ολυμπιακό. Και στον Ολυμπιακό, μπορεί παίζοντας οι Κάρμο, Όρτα και Τσικίνιο, να δούμε μια άλλη ομάδα, με έξτρα ταλέντο. Μπορεί να αλλάξουν την εικόνα των δύο ομάδων οι μεταγραφές
», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x