Stoiximan Super League

Ντεμπούτο Σπυρόπουλου στα Γιάννινα

Με μια απρόσμενη έκπληξη θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Χούμπ Στέφενς, στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30). Το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Με τον Νίκο Σπυρόπουλο θα αρχίσει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ στην πρώτη φετινή εμφάνισή του διεθνούς αμυντικού στο πρωτάθλημα.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχει κάτι απρόσμενο.

Ο Γλύκος παραμένει στη θέση του τερματοφύλακα, ο Τζαβέλλας θα είναι ο παρτενέρ του Κώστα Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας, ενώ τη θέση δεξιού μπακ θα πάρει ο Κίτσιου.

Οι Λάζαρ και Τζιόλης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Μπροστά τους οι Νίνης, Λούκας και Στοχ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Σαλπιγγίδης.

Αναλυτικά η αρχική ενδεκάδα:

Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης ,Λαζάρ, Τζιόλης , Νίνης, Λούκας, Στοχ , Σαλπιγγίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x