Stoiximan Super League

Ντιαρά: «Καλή επιλογή για την καριέρα μου»

Ικανοποιημένος από το πλάνο που του παρουσίασε ο Γιάννης Αναστασίου για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ντιαρά. Σκέψεις στο «τριφύλλι» για συμβόλαιο αλά… Φιγκερόα. Τι γίνεται με «Κάρα» και Φάλκενμπεργκ.

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό παρουσιάζεται ο Μαχαμαντού Ντιαρά.

Ο Αφρικανός χαφ επιβεβαίωσε τη συνάντησή του με τον προπονητή του «τριφυλλιού» και τόνισε πως σε έναν μήνα θα είναι απολύτως έτοιμος, ύστερα από το πρόβλημα που είχε στο γόνατο, για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα, ο 32χρονος μέσος χαρακτήρισε πολύ ελκυστικό το πλάνο που έχει καταρτίσει ο Αναστασίου με τους συνεργάτες του για τους «πράσινους» και έδειξε πως το ενδιαφέρει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαχαμαντού Ντιαρά στην εφημερίδα «Goal News»

Για την συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου:

«Συναντηθήκαμε πριν από λίγες μέρες με τον Αναστασίου στο Λονδίνο και μου ανέλυσε το πλάνο που έχει για τον Παναθηναϊκό εν όψει της νέας περιόδου. Ο Γιάννης είναι ένα πρόσωπο για το οποίο έχω σεβασμό».

Για το ενδεχόμενο να ντυθεί στα πράσινα:

«Μπορώ να πω ότι μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ που με ενδιαφέρει. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή επιλογή για την καριέρα μου και χαίρομαι που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος ενδιαφέρεται για μένα. Θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Για την κατάστασή του, αφού έχει αρκετούς τραυματισμούς στο γόνατο:

«Έχω ξεκινήσει προπονήσεις στη Γαλλία μετά τον τελευταίο μου τραυματισμό. Ακολουθώ καθημερινά ένα αρκετά επίπονο πρόγραμμα, με τρέξιμο και διάφορες άλλες ασκήσεις. Θέλω να γυρίσω δυνατός και θα γυρίσω. Πιστεύω ότι σε ένα μήνα θα είμαι έτοιμος για να μπω ξανά στο γήπεδο».

Όπως με τον Φιγκερόα…

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφέρουν στον Ντιαρά ένα συμβόλαιο ανάλογο με εκείνο που είχε προταθεί στον Λουτσιάνο Φικγερόα.

Δηλαδή, ένα πάγιο ποσό ως ετήσια αποζημίωση, στο οποίο θα προστίθενται μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Οι «πράσινοι» θέλουν να είναι καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο, αφού ο Αφρικανός χαφ έχει ταλαιπωρηθεί από τον τραυματισμό του και δεν θέλουν να υπάρξει πρόβλημα για την ομάδα.

Η απόκτηση του 32χρονου παίκτη δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για το «τριφύλλι», στο οποίο περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τους Καραγκούνη, Φάλκενμπουργκ και Ντελαπλάς.

Πάντως, η διοίκηση παρουσιάζεται αισιόδοξη για την υπόθεση του «Κάρα», ο οποίος θα βάλει πάνω από όλα την αγάπη του για τον σύλλογο και θα δεχθεί την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου, του Γιάννη Αναστασίου και των υπόλοιπων ανθρώπων που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του.

Σύμφωνα με την SportDay, ο διεθνής μέσος έχει σκοπό να απαντήσει στους «πράσινους» μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πιο διαλλακτική η Άλκμααρ για Φάλκενμπεργκ

Την ίδια ώρα, η «Πράσινη» αναφέρει πως οι διοικούντες του συλλόγου ήρθαν σε επαφή με την Άλκμααρ για τον Έρικ Φάλκενμπεργκ, με τους Ολλανδούς να παρουσιάζονται πιο διαλλακτικοί και στο «τριφύλλι» αισιοδοξούν πως θα αποκτήσουν τον 25χρονο δημιουργικό χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x