Stoiximan Super League

Ντίκο: «Έχει βελτιωθεί ο ΟΦΗ, μπορούμε και καλύτερα»

Το σχόλιο του Νούχα Ντίκο ενόψει της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΟΦΗ είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του και ο Νούχα Ντίκο μίλησε για τη βελτίωση των Κρητικών, αλλά και το προσεχές ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (21/1, 17:00).

«H oμάδα πηγαίνει καλά, είμαστε αήττητοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές όμως δεν νικήσαμε σε όλα τα παιχνίδια και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Όλοι βλέπουν ότι η ομάδα έχει ήδη βελτιωθεί αλλά μπορούμε και καλύτερα, ειδικά στις ευκαιρίες που δημιουργούμε και τα γκολ που μπορούμε να πετύχουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», ανέφερε αρχικά στον OFI TV.

Στη συνέχεια ο Ντίκο τόνισε: «Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, μας κέρδισαν στον πρώτο γύρο, έπαιξαν καλά και δεν μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για να πάρουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη για το 2023 και ελπίζω να το καταφέρουμε. Είναι σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να νικάμε κάθε αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας.

Προσωπικά νιώθω καλύτερα και έχω προσαρμοστεί στην ομάδα, προφανώς η διακοπή έκανε καλό σε όλους μας, όλοι είμαστε καλύτερα τώρα και δεν είμαι μόνο εγώ που αισθάνομαι έτσι. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι για να κάνουμε χαρούμενη την ομάδα και τους φιλάθλους μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x