Stoiximan Super League

Ντίνας: «Είναι ευκαιρία να ανακάμψουμε ακόμα περισσότερο»

«Ανεβασμένοι» και… έτοιμοι είναι άπαντες στον ΟΦΗ, ενώ βλέπουν το ματς με την ΑΕΛ ως ευκαιρία για μια ακόμα νίκη, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Θανάσης Ντίνας!

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ έκανε ο Θανάσης Ντίνας, όπου αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι του Σαββάτου στη Λάρισα, με την ομώνυμη ομάδα, όσο και στην ετοιμότητα των «ομιλιτών», αλλά και τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης...

«Χρειαζόμασταν μια σημαντική νίκη, όπως αυτή που πετύχαμε. Και για αγωνιστικούς λόγους και για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς. Το καταφέραμε και ήταν πολύ σημαντικό. Υπάρχει μια αισιοδοξία στην ομάδα. Τώρα και με αυτή τη νίκη, είναι ευκαιρία, να ανακάμψουμε ακόμα περισσότερο. Και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 28χρονος άσος του ΟΦΗ.

Και συνέχισε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Αν και είναι ακόμα στην αρχή. Παίζουμε με μια ομάδα, με ίδιους στόχους. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, το πιστεύω. Εχουμε κάνει καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα και θα πάμε για το καλύτερο. Ημασταν λίγο άτυχοι, λίγο απ’ όλα. Τώρα έχουμε αισιοδοξία και είμαστε όντως πιο έτοιμοι για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Ντίνα στο O.Φ.Η. TV:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x