Stoiximan Super League

Ντομίνγκεθ: «Δεν ξεφύγαμε από το σχέδιο, παίζουμε ως ομάδα»

Ο Χουάν Ντομίνγκεθ δήλωσε ότι η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού ήρθε επειδή ακολουθήθηκε το πλάνο, ενώ τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά.

Χαρούμενος από την νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού με 1-0 δήλωσε ο Χουάν Ντομίνγκεθ, ενώ έκανε ειδική μνεία στο καθαρό μυαλό και την ομαδικότητα που επέδειξαν οι παίκτες των Ηπειρωτών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί τα καταφέραμε. Ακολουθήσαμε το πλάνο και δεν ξεφύγαμε από το σχέδιο που είχαμε. Έχουμε καθαρό μυαλό, παίζουμε ως ομάδα και είμαστε πολύ σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά τα στοιχεία μας οδήγησαν σε δύο πολύ σημαντικές νίκες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Ισπανός μέσος.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να μείνουνε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, να συνεχίσουμε μέρα με τη μέρα και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και να κάνουμε στο τέλος κάτι σημαντικό».

Ενώ αναφορικά με τον τραυματισμό του Κόντε, ο Ντομίνγκεθ επισήμανε: «Ελπίζω να είναι υγιής και να μην έχει κάτι σοβαρό για να επιστρέψει σύντομα μαζί μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x