Stoiximan Super League

Ντόστανιτς: «Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους»

Την ψυχή τους έδωσαν οι παίκτες της Βέροιας κόντρα στον Ατρόμητο και δεν έχει παράπονο από αυτούς, παρά την ήττα, ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε η απαραίτητη ηρεμία και προέκυψαν και οι τραυματισμοί των Βασιλαντωνόπουλου και Τόμας. Τόνισε πως στα επόμενα ματς θα τα δώσουν όλα σαν οικογένεια και θεωρεί πως ο Ατρόμητος νίκησε με μισή ευκαιρία.

Αναλυτικά: «Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου. Έδωσαν και την ψυχή τους. Μπήκαμε καλά στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο και έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι.

Το πιο δύσκολο ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τους τραυματισμούς του Τομας και του Βασιλαντωνόπουλου και δεν μας επέτρεψαν να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Είμαι πολύ στεναχωρημένος.

Είναι μονόδρομος για εμάς από εδώ και πέρα. Συνεχίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια θα δώσουμε τα πάντα, γιατί είμαστε μια οικογένεια. Μένουμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε, γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Για το ματς, είπαμε ότι αν δεν μπορούμε να το κερδίσουμε, τουλάχιστον να μην το χάσουμε. Ο Ατρόμητος, όμως, με μισή ευκαιρία μας νίκησε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x