Stoiximan Super League

«Ντούμπλαρε» τις… φιλικές νίκες επί του ΠΑΣ ο Παναιτωλικός

Δεύτερη φιλική νίκη του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα σε τέσσερις ημέρες, αυτή τη φορά με 2-1, παρουσία περισσοτέρων από 2.000 οπαδών στο Αγρίνιο!

Μετά το προ τεσσάρων ημερών 1-0 μέσα στα Γιάννινα, ο Παναιτωλικός κέρδισε τον ΠΑΣ και μέσα στο Αγρίνιο, σήμερα το απόγευμα αυτή τη φορά με 2-1, σε ένα ακόμα φιλικό επιπέδου… Super League ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας τη διάθεση, την κατοχή μπάλας, αλλά και τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, άσχετα αν δεν τα κατάφεραν. Στον αντίποδα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» απείλησε από ελάχιστα έως… καθόλου, ενώ δεν μπόρεσε να πιάσει τα γνωστά στάνταρ του...

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με το δυνατό σουτ του Ουίλιαν έξω από την περιοχή στο 46’, ενώ μετά από ωραίο συνδυασμό και μπαλιά του Μάζουρεκ στον Βακράκο, ο νεαρός επιθετικός έκανε το 2-0 για τα «καναρίνια» στο 69ο λεπτό. Ο ΠΑΣ κατάφερε απλά να μειώσει στο 82’ με την κεφαλιά του Λιάσου.

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται αναμφίβολα και η πολύ μεγάλη προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, παρά την υψηλή θερμοκρασία, αφού στις κερκίδες του σταδίου βρέθηκαν κοντά στις 2.000 κόσμου!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης (62’ Γιαννακόπουλος), Χαντάκιας (46’ Άργκους), Μιχάι (65’ Μαλής), Μαρινάκης (65’ Μπελεβώνης), Τσοκάνης (46’ Ρότσα), Έρικσον (65’ Αγρόδημος), Πάουλο (65’ Νταλακούρας), Λιάβας (46’ Μάζουρεκ, 72’ Τσιγγάρας), Ουίλιαν (65’ Κόκκορης), Μανά (65’ Παρράς), Ντίας (65’ Βακράκος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης (62’ Περιστερίδης), Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σιόντης, Τσικάρσκι, Βιδάλ (40’ Κούζικ), Γιάκος (78’ Λιάσος), Νικολιάς (92? Πήλιος), Λουκίνας (62’ Ξύδας), Κριζμάν (72’ Ντόλοβατς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x