Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Χρειάζεται υπομονή όπως με τον Αστέρα Τρίπολης»

Ακούστε τα νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Λαμία, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός παίζει τον 8ο τελικό σήμερα, από τους συνολικά 36 τελικούς που έχει να δώσει τη φετινή σεζόν. Απλά μετά επειδή παίζουν μεταξύ τους οι μεγάλες ομάδες, ή της πρώτης πεντάδας, είναι δύσκολο να γίνουν σερί και μία ομάδα που έχει προβάδισμα είναι δύσκολο να το χάσει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε

«Έτσι βλέπουν το ματς, σαν έναν ακόμα τελικό και σημαντικό αγώνα. Η Λαμία δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Έχει χάσει δύσκολα, επίσης, από τον ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα που παίζει το ίδιο καλά αμυντικά με την περσινή σεζόν και μπορεί να γίνει στο χώρο επικίνδυνη. Είναι ένα παιχνίδι που είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Χρειάζεται αρκετή υπομονή το σημερινό παιχνίδι, περίπου όση έδειξε η ομάδα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι θετικό πως είναι καλύτερα ο Παλάσιος, όπως και ο Ρούμπεν, και μπορεί να βασιστεί στην ποιότητα του Μπερνάρ που μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x