Stoiximan Super League

«Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη είναι καταστροφή»

Τον ποδοσφαιρικό… μεσαίωνα στην Ελλάδα θα επιφέρει ο αποκλεισμός όλων των συλλόγων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως υποστηρίζει μέσω δήλωσής του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Την έντονη ανησυχία του για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, ύστερα από την επιστολή των FIFA-UEFA στην ΕΠΟ, εξέφρασε μέσω δήλωσής του ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει –μεταξύ άλλων- πως ο αποκλεισμός των συλλόγων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν συνιστά λύση, αλλά καταστροφή, συμπληρώνοντας πως αυτό θα επιφέρει έναν ποδοσφαιρικό… μεσαίωνα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Το σημερινό τελεσίγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ η FIFA - UEFA αποδεικνύει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, σε ένα αδιέξοδο. Το 2012 ανέλαβα την πρωτοβουλία να συνδράμω στη διάσωση του Παναθηναϊκού από την βαθύτατη κρίση γνωρίζοντας ότι για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαστεί τόσο η οικονομική του εξυγίανση όσο και η κάθαρση του χώρου από την διαφθορά. Τα παραπάνω συνεχίζουν να είναι προτεραιότητά μου.

Στόχος μας είναι ένα καθαρό και εμπορικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο ΚΑΙ στην Ελλάδα, κάτι το οποίο είμαι βέβαιος πως επιζητούν τόσο η Πολιτεία όσο και η FIFA – UEFA. Θα εξακολουθήσω, αναλαμβάνοντας ουσιαστικές δράσεις, να συμβάλλω προς αυτή την κατεύθυνση καθώς θεωρώ ότι ο αποκλεισμός όλων των συλλόγων από την Ευρώπη δεν συνιστά λύση αλλά καταστροφή.

Μια τέτοια απόφαση θα πλήξει ακόμη περισσότερο το ήδη τραυματισμένο άθλημα που όλοι αγαπάμε, θα αποβάλει όσα καλά του έχουν απομείνει, θα επιφέρει εν ολίγοις ποδοσφαιρικό μεσαίωνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x