Stoiximan Super League

Ο Δεληζήσης και η «έκπληξη» με Ασλανίδη

Οι σκέψεις του Άκη Μάντζιου για τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Φαμπιάνο.

Ο Άκης Μάντζιος εκτός από την κόπωση αρκετών παικτών του βασικού κορμού (Καμαρά, Σάσα, Σούντγκρεν, Εντιαγέ, Μαντσίνι) έχει να αντιμετωπίσει εν όψει Βόλου και την πολύ σημαντική απουσία του Φαμπιάνο που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Επομένως… θα σπάσει το δίδυμο με τον Μπράμπετς αναγκάζοντας τον Έλληνα τεχνικό να αποφασίσει για τον παρτενέρ του Τσέχου στο κέντρο της άμυνας, επιλογή δύσκολη αφού όσες φορές χρειάστηκε να λείψει ο Βραζιλιάνος, ο Άρης μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Οι δυο παίκτες που… ερίζουν για τη μια θέση είναι ο Δεληζήσης με τον Ασλανίδη αφού ο Μπεναλουάν είναι εσχάτως μονίμως εκτός αποστολής.

Ο εκ των αρχηγών του Άρη έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο και το «τραυματικό» 0-5 με τον ΠΑΣ αλλά είναι σαφώς πιο έμπειρος από τον 20χρονο Κυριάκο Ασλανίδη που έχει αγωνιστεί φέτος 26΄ στον αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Είναι όμως στις αποστολές των τελευταίων αγώνων, έχει καθίσει στον πάγκο και είναι πολύ πιθανό ο Μάντζιος να ποντάρει στα νιάτα και το κίνητρο που έχει να γράψει την παρθενική του συμμετοχή σε ματς πρωταθλήματος.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x